Aktualno

Informacije o natječaju za radna mjesta

Zahvaljujemo svim kandidatima koji su svojom prijavom za neko od otvorenih radnih mjesta potvrdili da rad unutar projekta „Fantasyland“ smatraju izazovom i prilikom za kvalitetan nastavak svojih radnih i poslovnih karijera.

Tijekom vremena objave natječaja zabilježeno je više od šezdeset tisuća ulaza na naše oglase, a za svako oglašeno radno mjesto zaprimili smo više stotina prijava. Gotovo jednak broj prijava zaprimili smo za bilo kakav radni angažman neovisno o našim trenutnim potrebama.Obzirom da želimo svakom kandidatu posvetiti dužnu pažnju, molimo Vas za strpljivost pri očekivanju prvih rezultata. U tijeku je postupak odabira kandidata koji ispunjavaju uvjete (iskustvo i kvalifikacije) za trenutno raspoloživa radna mjesta, te stvaranje baze podataka o iskazanim interesima za druga područja rada.Radi zaštite privatnost svakom kandidatu biti će elektronskim putem prosljeđen osobni broj pod kojim će moći pratitit tijek postupka za raspoloživa radna mjesta.

Svakog utorka na našim Web stranicama objavljivat ćemo nove informacije.Svim prijavljenima zahvaljujemo na vremenu i trudu, kao i na potpori koju su iskazali projektu „Fantasyland“. Nadamo se da ćemo kroz njegovu realizaciju moći iskoristiti iskustva, znanja i entutijazam mnogih od Vas.Nagradna igra

Igrali smo se na Samoborskom radiju i podijelili nagrade u sedam nagradnih igara; čestitamo dobitnicima! Očekujte nove nagradne igre....

Nagradna igra 1

Poslušajte nagradnu igru

Nagradna igra 2

Poslušajte nagradnu igru


Samoborski fašnik

Fantasyland-zlatni sponzor 186. fašničke FANTAZIJE

http://www.fasnik.com


Samoborske lavice

Fantasyland, ponosni sponzor ŽRK Samobor, čestita samoborskim lavicama na tituli najbolje ekipe Grada Smobora, kao i na tituli najbolje ekipe Zagrbačke županije u 2011. godini. Posebne čestitke na tituli najbolje rukometašice sjajnoj Ivani Lovrić!