Wellness - oaza relaksacije

Koncept wellness centra temelji se na tradiciji i kulturi raznih civilizacija, a sastojat će se od sauna, parnih kupelji, whirpoola, prostora za opuštanje i odmor. Prolazeći kroz sadržaje wellness centra gosti će moći proputovati kroz opuštajuće sfere raznolikih programa te kontinuirano obnavljati svoju energiju.

Wellness centar će obuhvaćati:

Sauna park - različite vrste Spa sustava prema kontinentalnom, rimskom i mediteranskom programu. Isprepletenim tematskim sastojcima unutar pojedinog programa lako i prirodno postiže se uravnotežen sklad tijela i duha.

Hydropower wellness oaza – vrhunski dizajn wellness oaze prilagođen je menadžerima i sportašima te pojedincima izloženim stresu i ubrzanom tempu života. Ying Yang, brze rijeke, fitness, masaže te intenzivna izmjena vrućeg i hladnog potpomažu postizanju detoksikacije i služe kao glavno oruđe u otklanjanju raznih posljedica stresa.

VIP spa – osjetite luksuznu čaroliju privatnosti. Individualnim pristupom pruža se savršena briga o zdravlju i ljepoti, a poseban naglasak stavljen je na potpunu relaksaciju tijela i duha te visoko personaliziranu uslužnost osoblja.

Sva prava pridržana © 2021 Fantazija projekt d.o.o.