Fantasyland projekt - nešto Fantastično!

Fantasyland – kao što i samo ime govori, svijet je daleko od svakodnevnice, mjesto okupljanja za sve željne zabave, veselja, sporta, rekreacije i odmora.

Projekt Fantasyland obuhvaća izgradnju:

  • Vodenog parka
  • Zabavnog parka
  • Hotelskog kompleksa s dva hotela
  • Sportsko-rekreativnog parka

Raznoliki sadržaji Fantasylanda ponudit će mnogo mogućnosti za zabavu, uživanje, rekreaciju ili odmor posjetiteljima svih dobnih skupina, interesa i afiniteta.

Dodatna pozornost u sklopu projekta posvećena je zdravlju kao jednom od najbitnijih aspekata života svakog pojedinca. Tako će posjetiteljima na raspolaganju biti najsuvremenija poliklinika i wellness centar.

Cjelokupni projekt smješten je na području Grada Samobora, na nekadašnjem poznatom kupalištu Šmidhen. Uspavana tradicija uživanja u vodenim radostima nekadašnjeg kupališta bit će oživljena u novom ruhu pod nazivom Fantasyland.

Nekadašnje poznato okupljalište brojnih gostiju iz Hrvatske i inozemstva ponovno će postati omiljeno kontinentalno odredište za zabavu, odmor i rekreaciju.

Raznolikošću svojih sadržaja, veličinom i lokacijom Fantasyland predstavlja jedinstven projekt kako u Hrvatskoj tako i u susjednim zemljama.